تقریبا تمام خانم ها در خانه آشپزی می کنند و همگی دوست دارند همیشه از ظروف و وسایل سالمی استفاده کنند و برای مراقبت از آن ها تا حد امکان رعایت اصول را می کنند. ما هم برای راهنمایی بیشتر شما خانم های کدبانو در این چگونه راهنمایی هایی داریم.
چگونه
۱
برای شستن وسایل و همچنین ظروف چوبی آن ها را در ماشین ظرفشویی قرار ندهید یا در آب رها نکنید چون سبب کج شدن یا ترک خوردنشان می شود. پس از شستشو هم آب اضافی آن ها را با یک دستمال خشک بگیرید. وسایل چوبی را در یک محل تمیز و خشک نگهداری کنید.
۲
وسایل و ملاقه های فلزی، استیل و پلاستیکی را با دست یا ماشین ظرفشویی بشویید. برای تمیزتر شدن آن ها از ابرهای شستشو استفاده کنید اما از اسکاچ های زبر و یا مواد شوینده جرم بر یا سفید کننده استفاده نکنید زیرا هر دوی این ها باعث خش افتادن و یا لک شدن وسایل می شود.
۳
اگر روی این وسایل آشپزخانه لکه های سفید رسوب مشاهده کردید آن ها را با دستمالی که به سرکه آغشته اید بسایید تا لکه از روی آن ها پاک شود.
۴
وسایل پلاستیکی و فلزی را تا حد امکان در یک محل خشک و تمیز و دور از اجاق نگهداری کنید.